DE TEST 

 

Het product heeft als gemiddeld eind cijfer een 8 en wij vinden dat natuurlijk een geweldig resultaat! Wij kunnen niet anders dan dit product op de markt brengen!

 

Ruim 38% van de testers vond het product te dun.

Hierover kunnen wij jullie berichten dat het product straks ook in flesjes met spray verkrijgbaar zullen zijn. We hopen hiermee het probleem op te lossen en we aan ieders wensen kunnen voldoen.

 

 

Enkele test resultaten:

 

Wat vind je ervan dat het een natuurlijk en biologisch afbreekbaar product is?

Dat geloof ik niet

1.92%

Goed voor het milieu en voor mijn gezondheid

73.08%

Het maakt mij niet uit als het maar goed schoonmaakt

25.00%Wat vind je ervan dat je het product met water en zeep kunt verwijderen van handen, kleding en de werkplek?

Top, want dat vind ik altijd een groot struikelblok bij de chemische middelen

55.77%

Ik vind het wel fijn, maar niet super belangrijk

42.31%

Maakt mij niet uit

1.92%Wat vind je van de geur van het product?

Stinkt, en de geur blijft hangen

3.85%

Geur is aanwezig, maar niet hinderlijk

57,69%

neutraal, de geur is snel weg

38.46%

 

Hoe vuil was het wapen voor het schoonmaken?

licht vervuilt

34.61%

vervuilt

42.31%

zwaar vervuilt

23.08%

 

Wat vind je van het schoonmaak resultaat?

Zeer slecht

0.00%

Slecht

0.88%

Goed

45.27%

Erg goed

36.54%

Boven verwachting

17.31%

 

Als deze olie op de markt komt zou je het dan gaan gebruiken?

Nee

1.92%

Misschien

32.69%

Ja

53.85%

Zeker

11.54%

 

Wat is je relatie met betrekking tot het schoonmaken van wapens?

Professioneel

17.31%

Verzamelaar

12.50%

Sportschutter

70.19%

 Enkele reacties zijn:

 Sportschutters:
ik heb mijn izhmash voor het eerst schoon gemaakt met jullie product en ik heb er ongeveer 1 jaar mee geschoten +- 1000 schoten normaal maak ik mijn andere wapens wel regelmatig schoon maar met zo`n ak uit rusland hoeft het niet zo vaak. ik vond dit wel een geschikt wapen om de test mee uit te voeren en jullie product werkte boven mijn verwachting ik heb lekker op mijn gemak hem uit elkaar gehaald en hij was behoorlijk vuil na het insmeren van diverse onderdelen en het laten inwerken van jullie product ben ik gaan poetsen en het werkt super hij is denk schoner als dat je hem nieuw koopt en alles loopt nu pas echt lekker in mijn wapen. ik kan deze olie aan iedereen aanbevelen. ik heb een goede ervaring met dit product”

 

“Ik kende alleen Balistol, de nieuwe olie is beter, ruikt niet penetrant en dekt beter af op de loop welke na het aanbrengen van dit product geen sporen achter laat na het vestpakken. Het product is dunner dan ballistol en reinigt de loop beter, je kunt er ook pellets mee luben. Ik ben van mening dat je je handen niet noodzakelijk hoeft te wassen van vettigheid o.i.d.”

 

Professionals / Defensie
SGT1 van luchtmobiel schreef
Ik hoop dat als het op de markt komt dat Defensie deze wapenolie ook gaat gebruiken. Het werkt namelijk vele malen beter dan breakfree of s-761. Je hebt minder tijd nodig om je wapen schoon te maken en door dat de olie dun is komt het beter tussen de moeilijk bereikbare delen van de C7. Kortom TOP SPUL!”

 

3e /4e echelons monteur klein kaliber wapen van de landmacht schreef:
“voor het juiste onderhoud is het noodzakelijk, dat eerst alle losse kruitresten verwijderd worden, met droge doekjes. ( anders wordt het met elke olie een bende). Het resultaat van de olie op de gasregelaars van de Mitrailleur Mag, vond ik uitstekend. De olie lost de toplaag van de ingevreten kruitresten op, het was noodzakelijk dat om 3 herhalingen te maken. De gasregelaars zijn voor meer dan 95 % schoon. Dit is met ( noem geen namen.) B. (Defensie olie) niet haalbaar. Ik sta er van te kijken dat deze olie beter is dan de olie die we nu bij Defensie gebruiken. Tevens is het minder, tot onschadelijk voor de gezondheid.”

© 2009 - 2024 ShootingSportsSupplies.com | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore